Schilderwerk, wandafwerking en beglazing in Vriezenveen

Neem contact op

Of het nu gaat om een opknapbeurt, een volledige transformatie of een nieuwbouwproject: PMA Schilders uit Vriezenveen is er klaar voor! We helpen niet alleen met schilderwerk en beglazing, maar ook met spuitwerk, wandafwerking en behang. Dus wilt u een nieuw kleurtje op de muren of nieuwe beglazing laten plaatsen? We horen graag meer over uw project en hoe we kunnen bijdragen, dus neem vrijblijvend contact met ons op.

Schilderen

Wordt het een nieuwe frisse kleur, een fleurige touch of een compleet nieuwe look? Wat het ook is, u wilt dat uw schilderwerk tot in de puntjes perfect is, zowel thuis als op uw werkplek, zodat u elke dag met plezier van uw interieur kunt genieten. PMA Schilders voert zowel binnen- als buitenschilderwerk uit, voor nieuwbouw en renovatie. Dankzij onze professionele schilders die de nieuwste technieken beheersen, bent u verzekerd van een vlekkeloos resultaat. We adviseren u over de materialen, kleurgebruik, de sfeer en ook lichtinval. We werken met duurzame materialen voor een langdurig mooi en milieuvriendelijk resultaat. Tevens zijn we gespecialiseerd in het herstellen van hout- en betonrot en werken we nauw samen met onze vaste partners wanneer er bijvoorbeeld delen moeten worden vervangen.

Beglazing

Goede beglazing houdt u warm en veilig, het hele jaar door. Beglazing speelt een grote rol in wooncomfort. Het houdt de kou en geluidsoverlast buiten, waarmee u tevens energie bespaart. In de meeste woningen en bedrijfspanden wordt er HR++ gebruikt, maar de mogelijkheden voor beglazing zijn eindeloos. Zo werken we ook met: 

  • Doorval- en letselwerende beglazing
  • Brandwerende beglazing
  • Zonwerende beglazing
  • Glas in lood
  • Hardglas

Wandafwerking

Met glasvlies zijn er verschillende opties wat betreft kleurgebruik. Gaat u voor een neutrale look of juist sprekende kleuren? Waar u ook voor kiest, met PMA Schilders bent u verzekerd van een glad en perfect resultaat. Onze vakmensen zijn ervaren in het aanbrengen en, indien nodig, ook het verwijderen van glasvlies. Informeer naar de voordelen van deze vorm van wandafwerking!

Behangwerk

Behangen is altijd een hele klus. Goed behangen is een vak apart. Het lijkt eenvoudig, maar voor een strak resultaat is het nodige geduld, precisie en ervaring nodig. Gelukkig beschikken onze vakmensen over meer dan genoeg hiervan. Wilt u een professional uw behangklus laten uitvoeren? We helpen u graag.